08.04.2011 11:36

Zahájení průzkumu zájmu o připojení

V měsící dubnu 2011, počínaje pondělkem 11.4. bude probíhat průzkum zájmu vlastníků relevantních nemovitostí o připojení k nově budovaným místním řadům vodovodu a kanalizace.

Průzkum zájmu bude prováděn formou postupného osobního oslovování majitelů nemovitostí pracovníky projekční kanceláře Vít Kovářík - projektová činnost ve výstavbě, Vítem Kováříkem a Petrem Láskou.  Návštěvy budou probíhat v pracovních dnech v odpoledních hodinách, počínaje cca 16.00 hodinou, a zaberou několik málo minut. V jejich rámci budou majitelům potenciálně připojovaných nemovitostí poskytnuty potřebné informace, které by měly posloužit jako podklad pro jeho rozhodnutí o připojení nemovitosti. V případě nepřítomnosti vlastníka nemovitosti, respektive v případě nepřítomnosti obyvatelů či uživatelů nemovitosti, bude vhozen do schránky informační leták s kontakty, na něž můžete volat, respektive zasílat e-maily s Vašimi kontaktními údaji, abychom se s Vámi mohli spojit, a sdělit Vám podrobnosti k chystanému projektu.

Nemovitosti, které lze připojit k vodovodnímu a/nebo kanalizačnímu řadu byly pečlivě vybrány v rámci sestavení evidence nemovitostí pro účely tohoto projektu, a dovolujeme si požádat oslovené vlastníky (osobně, letákem) o poskytnutí nezbytné součinnosti, spočívající zejména v poskytnutí jejich kontaktních údajů (telefon, e-mail). Své kontaktní údaje nám můžete poskytovat i v případě, že jste doposud oslovení nebyli, ale o připojení nebo alespoň o informace o možnosti připojení máte zájem. Můžete tak činit prostřednictvím všech kontaktů uvedených na těchto webových stránkách.

Po provedení pilotního průzkumu zájmu v rozsahu cca 2 dnů (pondělí a úterý 11. a 12.4.) budeme schopni sestavit přesnější plán osobních návštěv, který po jednotlivých větvích vodovodních a kanalizačních řadů - tedy po ulicích, zveřejníme na tomto místě.

 

—————

Zpět


Kontakt

Vít Kovářík - projektová činnost ve výstavbě

Podnikatelská 539
Praha 9 - Běchovice
190 11


267 193 452 - kancelář
603 874 754 - Vít Kovářík
739 374 631 - Petr Láska